Rotacinis pakavimo stalas (pusiau automatinis)

889.35 € su PVM
735.00 € be PVM
150-11-2
0
Prekė išparduota
Kiekis
Pridėti į norų sąrašą


Modulinis rotacinis pakavimo stalas

Pakuočių pakavimas tampria plėvele užima nemažai laiko ir dažniausiai yra pakankamai nepatogus užsiėmimas. Kad palengvinti šį procesą, sukūrėme specialų pakavimo stalo mechanizmą, kurio dėka, kelis kartus paspartinsite pakavimą plėvelėmis ir žymiai sumažinsite darbuotojų darbo krūvį. Su šiuo pakavimo stalo mechanizmu, tiesiog padėkite norimą supakuoti daiktą ant besisukančio stalviršio ir supakuokite jį plėvele.

  • Stalviršio aukščio reguliavimas: nuo 70 cm iki 85 cm
  • Stalviršio pasukimo būdas: Rankinis
  • Konstrukcijos ir stalviršio medžiaga: Plienas
  • Naudojami guoliai: Taip, 2 vnt.
  • Reguliuojamo aukščio pakavimo plėvelės laikiklis: Taip
  • Kartono stumdomasis blokas: Taip
  • Pakavimo plėvelės įtempimo reguliavimas: Taip
  • Stalviršis su neslystančiu pagrindu: Taip
  • Galia: 230 V
  • Garantija: 3 metai

Rotacinis stalas RedSteel Ailena

Besisukantis, neslystantis stalviršis

Vienas iš svarbiausių pakavimo proceso elementų yra stalviršis. Mes pagaminome jį iš plieno, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas ir praktiškumas. Pritvirtintas prie konstrukcijos specialiu įtvaru, naudojant du guolius, sukdamasis stalo viršus užtikrina tolygų pakavimo plėvelės vyniojimą, jos nepertempia. Stalas turi specialų neslystantį paviršių.

Rotacinis stalas RedSteelPakavimo medžiagų sąnaudų mažinimas

Sklandus pakavimo plėvelės įtempimo reguliavimas yra vienas pagrindinių elementų, lemiantis estetinę supakuotos siuntos išvaizdą ir pakavimo plėvelės sąnaudas. Tinkamai parinktas įtempimo lygis, leidžia sunaudoti kelis kartus mažiau plėvelės. Pakanka tik stipriau ar laisviau prispausti plėvelės ruloną su tam skirta rankena.

Rotacinis modulinis pakavimo stalas redsteel

Aukščio reguliavimas

Stalo pakavimo mechanizmas puikiai tinka tiek mažoms, tiek didelėms kartono dėžėms. Visa tai - dėka reguliuojamo tamprios plėvelės pakabos aukščio. Tam naudojama rankena, kuri taip pat yra ir fiksatorius. Viskas, ką jums reikės padaryti, tai švelniai pasukti rankeną į kairę, tada nustatyti norimą aukštį ir pasukti pagal laikrodžio rodyklę. Plėvelės tempimas bus užfiksuotas pasirinktame aukštyje.

Rotacinis modulinis pakavimo stalas redsteel

Tvirtai besilaikančios dėžės

Šiame vyniojimo aparate yra panaudota novatoriška blokavimo sistema, kad kartonas nenuslystų. Tai yra du kaiščiai, kurių atstumas sklandžiai sureguliuojamas pagal specialius kreipiklius ir pritaikomas prie dėžutės dydžio. Tai labai paprastas ir greitas procesas. Be jų supakuoti mažas ir lengvas dėžutes būtų itin nepatogu - ištempta plėvelė priverstų jas nuslysti. Spynelę galima lengvai nuimti, jei pakuosite dideles ir sunkias dėžutes.


Rotacinis modulinis pakavimo stalas redsteel

Stalo aukščio reguliavimas

Kad pakavimo procesas būtų dar patogesnis ir efektyvesnis, galite pritaikyti stalo aukštį pagal savo poreikius. Mažiausias besisukančio stalviršio aukštis yra 70 cm, o didžiausias - 85 cm, reguliuojant 5 cm.

Modulinis pakavimo rotacinis stalas redsteel

Tvirta, suvirinta konstrukcija

Plieninė suvirinta konstrukcija, nenaudojant suktų jungčių užtikrina stabilumą ir patikimumą. Tai yra nepaprastai tvirta konstrukcija, kurios dėka maksimalus supakuotos pakuotės svoris gali būti iki 75 kg.

150-11-2

Charakteristikos

Apkrova
75kg
Medžiaga
Plienas
Prekės
Rotacinis stalas
Spalva
Juoda

3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Rotacinis pakavimo stalas (Automatinis)

2 297.79 € su PVM
1,899.00 € be PVM
Prieinamumas: Išparduota

AUTOMATINIS DĖŽIŲ PAKAVIMO ĮRENGINYS – tereikia kartoninę dėžutę uždėti ant stalviršio ir prie jos pritvirtinti tamprios plėvelės pradžią. Visa kita vyksta savaime dėl besisukančios platformos, kurią varo elektros variklis. Paspaudus pedalą, stalviršis sukasi iš anksto nustatytą apsisūkimų skaičių, kruopščiai apvyniodamas kartoninę dėžę.