Universali audinio juosta K 50mmx50m pilka duct tape silver 36 rolls/box

3.98 € su PVM
3.29 € be PVM
60118
4846
Kiekis
Pridėti į norų sąrašą

Universalios lipnios juostos, taip pat vadinamos Duck Tape, yra daugiafunkcinis ir patvari. Naudojama įvairioms remonto, tvarkymo, ir kūrybinių projektų reikmėms. Ši juosta garsėja savo stipriu lipnumu ir atsparumu drėgmei, dėl ko yra tinkama naudoti įvairiose situacijose ir aplinkose.
Duck Tape gali būti naudojamaįskaitant:
  1. Remontui: Tai puiki priemonė taisant pažeistus ar suskilusius paviršius, įskaitant ir automobilio kėbulus arba namų remontą.
  2. Pakavimui: Duck Tape gali būti naudojama tvirtai uždaryti ir sustiprinti dėžes ar paketus, padedant išlaikyti jų vientisumą ir saugumą transportavimo metu
  3. Laisvalaikio projektai: Dėl įvairovės spalvų ir dizainų, Duck Tape yra populiari kūrybinės veiklos priemonė, skirta dekoruoti ir kurti įvairius projektus, tokie kaip rankų darbo dovanos, stilingi papuošalai arba kostiumų detalės.
  4. Laikiniems tvarkymams: Ji gali būti naudojama laikinai pritvirtinti arba tvirtinti daiktus, tokius kaip laikinas tvirtinimas laiptų paklodėms arba remontuojant lauke išlindo lašai.
  5. Išgyvenimo situacijos: Duck Tape gali būti naudinga įvairiose išgyvenimo situacijose, tokioms kaip stovyklavimas ar laukinės gamtos kelionės, kur ji gali būti naudojama greitai sutaisyti laikinas problemas ar kurti laikinus pastoges.
Bendras aprašymas Duck Tape apima jos universalumą, patvarumą, stiprų lipnumą ir įvairių panaudojimo galimybių įvairovę, padedančią įgyvendinti įvairius remonto, tvarkymo ir kūrybinius projektus.
60118
4846

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: